Back to All Events

Kundalini workshops met Lauren Grusenmeyer

  • Joy of Yoga 44a Wijnegemsteenweg Schilde, Vlaanderen, 2970 Belgium (map)

Over de workshops:

In deze driedelige workshop reeks leert Lauren jou kennis maken met Kundalini Yoga en leg je een reis af van de lagere chakra’s naar de hogere chakra’s.

Het doel van kundalini yoga is om levensenergie, de kundalini energie, wakker te maken zodat deze je lichaam en geest kan hervitaliseren. Dat heeft als effect dat je je innerlijke kracht gaat terugvinden, je gaat verbinden met je hart en tot een grotere intuïtie komt. In elke workshop gaan we aan de slag met een van deze thema’s.

Elke les begint met een dharma talk die ingaat op het thema van die workshop. Nadien gaan we door middel van een kriya onze levenskracht wakker maken. De les eindigt met een meditatie die je de unieke kracht van kundalini yoga zal doen ervaren.



Lauren 2.jpg

Over Lauren

Sinds 2012 vind Lauren Grusenmeyer rust en balans op haar mat. Toen ze na een intense periode in aanraking kwam met Kundalini yoga was ze helemaal verkocht. Kundalini gaf haar een aantal eenvoudige tools om helderheid en kracht te ervaren in het midden van het leven. Ze was zo onder de indruk dat ze besloot een leraren opleiding te volgen bij Ra Ma Institute van Guru Jagat. De rijkdom aan lessen die ze ontving, inspireerden haar om dit pad verder te bewandelen en dit met zoveel mogelijk mensen te delen.



Over KY

Kundalini yoga wakkert je levenskracht aan en vergroot je vitaliteit, je fysieke conditie en je meditatieve geest. Het wordt als een krachtige yogavorm beschouwd door de omvang van de leer als het potentieel tot ontwaken dat erin schuilt. Verwacht je aan een verrijkende combinatie van kriya (dynamische lichaamsoefeningen), mantra, meditatie, en pranayama (ademhalingsoefeningen) waarbij elke les een eigen thema heeft. De les is instapklaar voor beginners.

30.10 – ‘Awaken your inner power’

13.11 – ‘Connect to your heart space’

27.11 – ‘Activate your subtle intelligence’


Steeds van 14h30 tot 17h00

€45 per sessie , €120 voort de 3!


Inschrijven via: https://www.supersaas.nl/schedule/Joy_of_Yoga/Yoga

Earlier Event: September 30
Retreat met Franck Gielen en Marleen Feremans
Later Event: March 16
Rejuvenation Retreat