Sep
22
1:30 PM13:30

Yin Yoga en massage met Valerie Rousseau

val massage 2.jpeg

Heb je wel al eens gedroomd over een massage wanneer je in een heerlijke yin pose ligt? Of begin je er nu pas over te dromen en ben je benieuwd of het even heerlijk is als in je gedachten?
Kom dan naar deze YIN YOGA MET MASSAGE - sessie.
We zullen werken in groepjes van 2. Eerst worden je kort een aantal massagetechnieken aangeleerd, die je vervolgens gaat toepassen op je partner en uiteraard ook zelf zal ervaren.

Het is helemaal niet nodig om een buddy te hebben als je wil meedoen! Gewoon inschrijven als je er zin in hebt.

Wordt heerlijk.

Een mini retreat in Joy of Yoga.

€45, reserveer via

https://www.supersaas.nl/schedule/Joy_of_Yoga/Yoga?view=week&day=22&month=9

val massage.jpeg
View Event →
Oct
11
to Oct 13

Immerse yourself mini yoga retreatin cadzand

flyer oktober 19.jpg

Cadzandië; Vierhonderdpolderdijk 10, 450+ HL Cadzand NL

Nieuwe editie van dit driedaagse yoga weekend waar je word ondergedompeld in een yogabad aan de Nederlandse kust.  

Van 11-13 oktober 2019

Wat kan je verwachten? Een weekend vol met yoga, uiteenlopende stijlen komen aan bod, meditatie, pranayama (ademhalingsoefeningen), toegankelijke en inspirerende yoga filosofie, lekker bio & vegie eten, fietstocht…

En dit omringd door duinen, zee, gezonde lucht, leuke mensen en al….. de teachers van J.O.Y. + Franck Gielen (matterofmind.nl) pranayama, meditatie en krya. 

Reserveer nu alvast je plek, want plaatsen zijn beperkt. via joy.of.yoga@telenet.be

Praktische info:

Dubbele kamer: 270€ per persoon

Single kamer: 310 € per persoon

-          2 overnachtingen (de basic units voor 6 personen hebben elk aparte slaapkamers voor 2 personen, aparte bedden, met een gemeenschappelijke living en badkamer)

-          Vegetarische maaltijden

-          Alle yoga sessies

-          Huur fiets

 

 

 

 

 

 

View Event →
Oct
18
10:00 PM22:00

Chinese Geneeskunde met Dolf Chin See Chong en Mieke Fraussen

18 oktober krijgt iedereen de kans om verheldering te krijgen in zijn of haar gezondheid. Dolf en Mieke zijn beide al meer dan 30 jaar bezig op het vlak van gezondheid en de Chinese geneeskunst. Dolf is expert op het gebied van voeding en Mieke is één van de meest ervaren persoon in Europa op het gebied van de Chinese Face Reading.

 Wat gaan we doen.

In de ochtend hebben we 2 kleine lezingen van een uur.

 Mieke geeft uitleg over de Face reading, Mian Xiang, the Chinese art of Face Reading. 

 De Chinese Face Reading maakt gebruik van de kennis van de Chinese geneeswijze. We leggen verbanden volgens de vijf elementen en deze relateren we aan een persoonlijkheidstype. Je talenten en uitdagingen houden verband met de grootte, de vorm en de plaatsing van elk van uw gezichtskenmerken. In de loop van de tijd ontwikkel je lijnen, rimpels, verkleuringen, (moeder)vlekken op je gezicht. Door deze te ontcijferen kunnen we onder andere je karakter, gezondheid, sterke en zwakke punten, vaardigheden, passies, sociale status en levensduur bepalen.

 Gezichten kunnen op verschillende manieren gelezen worden:

 1 Carriere lezen
Deze lezing gaat helemaal over je talenten en je carrière. Dit kan je helpen om de juiste baan, carrière of roeping in je leven te vinden. Je gezicht laat zien hoe je met geld omgaat en wat voor soort werknemer je bent. Als je je sterke en zwakke punten kent, kan het gebruik van gezichtslezen je helpen de juiste balans tussen werk en privé, geluk en nog meer succes te vinden.


2 Gezondheidslezing
Je gezicht vertelt het verhaal van je leven.  Elke ziekte, elk tekort, maar ook uw gezondheidsklachten zijn daar vertegenwoordigd. Welke kenmerken zorgen ervoor dat je chronisch ziek wordt of net die burn-out ontwikkeld. Ontdek hoe je deze informatie kunt gebruiken voor je persoonlijk herstel of de ontwikkeling van je gezondheid.

3 Persoonlijkheid en karakterlezen
Gezichtslezen is een oude kunst. Door de structuur van uw gezicht te analyseren, kan je je persoonlijkheid, karakter, voorkeuren en mogelijkheden ontdekken. Je kunt belangrijke informatie verkrijgen over wie je bent en wat je gelukkig maakt. 

Spreker: Mieke Fraussen

Mieke Fraussen

Mieke Fraussen

‘Mieke is eigenlijk per toeval op Mian Xiang gestoten. Als jonge student grafisch ontwerp bestudeerde ze ‘Het belang van een fysiek aantrekkelijk model in de reclame’. Hierdoor kreeg ze inzicht in de psychologische aspecten van het gezicht. Later ging ze zich meer verdiepen in de gezondheidsaspecten. Ze wilde meer weten over een persoon, door naar zijn of haar gezicht te kijken. Als gezondheidstherapeut kwam ze voor het eerst in contact met gezicht lezen volgens de Europese inzichten. Later maakte ze tijdens haar Shiatsu opleiding kennis met de Japanse Face Reading. Als acupuncturist ging ze de verbanden leggen met de vijf elementen en de ziektebeelden. Ze was zowel geamuseerd als geïntrigeerd. Jaren van zelfstudie hebben haar uiteindelijk bij verschillende Chinese meesters gebracht. Door hun manier van lesgeven vielen voor haar alle puzzelstukjes in mekaar.

Mieke  is een internationaal bekend spreker en docent in gezichtsdiagnose en gezichtslezen.  Face Reading is een onderdeel van haar acupunctuurdiagnose en behandeling. Daarnaast geeft ze ook individuele Face Readings. 

 

Spreker Dolf Chin See Chong.

Dolf geeft uitleg over voeding, smaak en gezondheid in het kader van de 5 elementen voedingsleer. 
Waarom heeft een giraf een lange nek of geven we ons konijn geen vlees te eten. De mens heeft zich in de loop van de evolutie gevormd. Smaak en voeding hebben een belangrijke rol gespeeld in de vorming van ons lichaam en gedrag. De Chinese geneeskunst speelt daar op in. Met voeding kunnen we ons lichaam positief of negatief beïnvloeden.

Dolf Chin See Chong

Dolf Chin See Chong

 

Dolf is al 30 jaar acupuncturist en geeft les aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij is een pionier op het gebied van de traditionele Chinese geneeskunst. Ook geeft hij les in Nederland en Italië. Zijn specialisatie is alles op het gebied van voeding en acupunctuur.

 

 

Daarna is er mogelijkheid voor een persoonlijk consult.


Alle vragen over je gezondheid uitgelegd door Dolf.

Niks is toeval en alles is te verklaren. Wil je weten en begrijpen wat er precies in je lichaam gebeurd bij een bepaalde ziekte of aandoening, maak dan een afspraak bij Dolf. Hij zal samen met jou in een gesprek je klachten inzichtelijk maken via de theorie van de Chinese geneeskunst.De Chinese geneeskunst Is een geneeskunst die alles bekijkt vanuit een holistisch perspectief. De organen bepalen alles wat er in het lichaam gebeurd. Kennis van de orgaanfunctie kan een duidelijk beeld geven hoe een lichaam functioneert. De Chinezen zeggen: je bent al ziek voor je een ziekte hebt, terwijl in het westen je pas ziek bent op het moment dat je een ziekte hebt (en dus te laat bent ). Vaak zijn er ook meerdere klachten tegelijk en kan je patronen aan elkaar koppelen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld wat er gebeurd en wat je er ook aan kan doen.

 

Er zal geen behandeling volgen maar je krijgt wel adviezen mee naar huis. Vaak kan je met voeding al een hoop doen.

Kosten lezing + consult zijn 65 euro.

 

 

Speed Face Reading door Mieke

Ik bied 3 soorten lezing voor 50 euro

1 Carriere lezen

2 Gezondheidslezing

3 Persoonlijkheid en karakterlezen

Indien je geïnteresseerd bent voor een lezing ontvang ik graag 4 goed belichte foto's, zoals hieronder beschreven. 

1. Gezicht  - glimlachen

2. Gezicht - niet glimlachen

3. Profiel rechts + oor goed zichtbaar

4. Profiel links + oor goed zichtbaar

Graag op voorhand vermelden voor welke Face Reading je kiest. 

 

Wil je gaar profiteren van deze unieke kans stuur dan een mail naar joy.of.yoga@telenet.be om je plek te reserveren.

Wens je enkel naar de lezing in de ochtend te komen dan kan dit voor 15 euro. Ook hiervoor moet je reserveren op dezelfde manier

02a-1.png

 

View Event →
Oct
27
2:00 PM14:00

Aerial Yoga Workshop met An Block

An Block                                                           Foto Ellen Van Doorn

An Block Foto Ellen Van Doorn


Kom heerlijk genieten in de Aerialdoek met YogaNBlock
We openen ons hart & werken aan lenigheid en versteviging van onze spieren.
Daarna gaan we heerlijk relaxen, herbronnen & ontstressen in de doek.
We eindigen de workshop met meditatie.
€40

Reserveren via reservatiesysteem op de website of joy.of.yoga@telenet.be

View Event →
Nov
10
9:30 PM21:30

Ouder Kind Yoga met Valerie Rousseau Reeks van 5 keer!

Yoga doen met je kind(je)? Ja gezellig! 


Data: Zondag 10/11, 17/11, 24/11, 1/12 en 8/12

Een uur met je kind(je) om samen te ademen, samen te stretchen, samen te spelen en samen tot rust te komen. Niet afgeleid door drukke agenda’s en al die dingen die binnens- en buitenshuis nog zouden moeten gebeuren.

Na een relaxatiemoment (ademhaling, focus, massage, …) om samen te arriveren op jullie mat, gaan we over in een aantal aangepaste yoga-oefeningen waar samenwerken voorop staat om dan opnieuw te eindigen met een relaxatiemoment. Niet alleen een perfecte start van de zondag, maar ook een uitgelezen kans om op een ander manier te verbinden met je kind(je). Wat we in de les doen, kunnen jullie ook achteraf samen thuis doen als jullie daar zin in hebben.


Ervaring is absoluut niet vereist!

Leeftijd van 3-6j of 6-9j

Data: Zondag 10/11, 17/11, 24/11, 1/12 en 8/12
Kleintjes 9u30 tot 10u30
Midis: 11u00 tot 12u00
Groepen worden ingedeeld naargelang de inschrijvingen.

Data: 10/11, 17/11, 24/11, 1/12 en 8/12

Prijs: 100 euro voor de hele reeks van 5 lessen / 25 euro voor een losse les.

67955454_656544378156562_3540259864699731968_n.jpg
--

View Event →
Dec
13
6:30 PM18:30

Restorative en Kirtan winteravond met Luc Acke

Luc acke

Luc acke

RESTORATIVE YOGA & HEALING SOUND
Laat je door Luc Acke meevoeren in een ontspannende sessie van herstellende yogaposes op de helende klanken van harmonium, gitaar en Sanskriet mantra's.
Restorative yoga is een zeer weldadige maar soms onderschatte stijl van yoga. Met behulp van kussens, dekens, blokjes, … wordt het lichaam volledig ondersteund in een serie van passieve yoga-houdingen die je uitnodigen om te zijn in plaats van te doen, waardoor diepgewortelde spanningen kunnen worden losgelaten en balans in lichaam en geest kan worden hersteld.
De helende klanken van het harmonium, de gitaar en Sanskriet mantra's worden gebruikt om je te begeleiden naar een diepe ontspanning en om de energiesystemen in het lichaam te harmoniseren.
Draag losse, comfortabele kleding die je warm houdt. Deze sessie is toegankelijk voor yogi's en yogini’s van alle niveaus, ook voor personen zonder enige yoga-ervaring. Om iedere deelnemer voldoende ruimte te bieden voor de juiste set-up van elke pose, zijn de plaatsen voor deze sessie beperkt.

18h30 - 20h00 € 25

KIRTAN
Kirtan brengt je geest tot rust en opent je hart. Het zingen van eeuwenoude mantra’s in het Sanskriet maakt blokkades los en brengt ons naar het centrum van ons zijn. Samen chanten, ademen, en bewegen op dezelfde melodieën en ritmes, bevordert ons persoonlijk en universeel welzijn. Zing, geef je over en ervaar vrijheid, vrede en grenzenloze vreugde… Wie niet graag (mee)zingt is even welkom om te genieten van een hartverwarmend concert!

20h30-21h30 €20


BIO
Luc Acke is een singer-songwriter en yogadocent uit Antwerpen. Sinds 2008 heeft hij twee Engelstalige releases, een Nederlandstalige EP, en drie positief onthaalde mantra albums uitgebracht: Bolo! (2010), Home (2013) & Ganesha (2016). Luc deelde het podium reeds met internationaal vermaarde kirtan artiesten als Dave Stringer en Donna De Lory, en spiritueel leider, arts en auteur Deepak Chopra. Hij is gecertifieerd Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga en Restorative Yoga docent en geeft mantraconcerten, yogaworkshops en yogadocentenopleidingen in binnen- en buitenland. Door het Nederlandse Yoga Magazine werd Luc Acke in 2013 uitgeroepen tot ‘Yogi van het jaar’.

Restorative van 18h30 tot 20h00 €25

Pauze met thee en snackje

Kirtan van 20h30 tot 21h30 €20

Doe je zowel de restorative als de kirtan dan betaal je €40 ipv €45

LucAckeRESTORATIVE.jpeg
View Event →
Feb
14
to Feb 17

Innertruth Mini Yogaretreat Portugal met Franck Gielen en Marleen Feremans

yoga retreat innertruth 2020.jpg

Een yoga weekend in Portugal, van vrijdag tot maandag zal je batterijen volledig terug opladen. We nemen je mee naar de Algarve naar een onwaarschijnlijk mooi stukje natuur waar Rose Mountain retreat center zich bevindt.

Een mooi volledig dag programma mag je verwachten, met dagelijks 2 yoga sessies, meditatie, natuurwandelingen, fijn en gezonde maaltijden, goeie gesprekken, veel vriendschap!

A yogaweekend in Portugal, from Friday until Monday to recharge your batteries. We take you to the Algarve into a piece of unspoiled nature, to Rose Mountain Retreat Centre.

A full daily program will be offered, 2 daily yoga classes, meditation, walks in nature, Fine, healthy food, good conversations, filled with friendship.

Price:

Twin room: €580

Included:

- Accommodation (3 nights)  
- All meals ( incl. drinks)
- Yoga Classes
- Daytrip

Not Included:

-       Flights to Faro

Please contact us if you have more questions:

Marleen +32497506861    joy.of.yoga@telenet.be

 

Name *

First Name

Last Name

Email *

Any specific health issues?

*

Read Cancellation Policy

We ask a deposit of  €250 to make your reservation complete:  BE79 7390 1431 0733

We will issue further details for the retreat nearer to the dates.

 Cancellation Policy

 Our policy is pretty much the same as every other hotel or retreat center. We’re a small retreat and if you book with us, and we hold your room, then there’s not much chance to fill your space if you cancel. So please be 100% sure that you want to come before sending us your deposit.

Please understand that if you don’t show up, last minute, to take your room we keep your payment. So, this applies in all situations, whether it’s caused by your own fault, medical emergencies, or acts of God.

We highly recommend you get trip insurance in case something happens, and you can’t come. Due to injuries, bad weather closing airports, passport issues, etc. You don’t get a refund if you don’t show up so trip insurance is very important.

If you need to cancel your reservation more than 60 days before your scheduled arrival date, then we will refund half of the money you paid for deposit.

If you need to cancel your reservation 60 days or less before your scheduled arrival date, then you will lose your deposit.

If you need to leave your retreat early, you will not receive any refund on the remaining time of your scheduled stay

If you pay the deposit you agree with this cancellation policy.


View Event →

Workshop Happy Hormones, Happy Me met Andrea Marquet
Apr
28
1:30 PM13:30

Workshop Happy Hormones, Happy Me met Andrea Marquet

Wat ik ook probeerde, ik kreeg mijn gewicht plots niet meer op peil. Ik had vaak last om een goede nachtrust te hervatten. Overdag volgden energiedips, concentratiestoornissen en stemmingswisselingen elkaar op. Ik herkende mezelf niet meer!"

- Andrea Marquet

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen besloot ik om me professioneel te verdiepen in de problematiek van een gezonde hormoonbalans. De afgelopen jaren volgde ik tal van opleidingen in binnen- en in buitenland. De know-how die ik opdeed wil ik nu graag met jullie delen. Ik stelde nauwgezet het programma samen voor een nieuwe workshop waarin ik jullie natuurlijke oplossingen aanreik om je hormonen opnieuw de baas te worden.

Kies jij voor een betere nachtrust, een evenwichtigere spijsvertering, meer energie en wil jij je beter in je vel voelen? Wens jij ook migraine, gewrichtspijnen of pijnlijke menstruaties uit je leven te bannen? Maak nu komaf met je klachten en neem je eigen gezondheid opnieuw in handen.

Workshop "Happy Hormones, Happy Me" Kom naar de nieuwe workshop van Andrea Marquet en leer de "natuurlijke geheimpjes" van jouw lichaam kennen om opnieuw stralend door het leven te gaan.

Dit mag je verwachten tijdens deze workshop:
- Een korte uiteenzetting over hoe hormonen werken.
- Hoe te sporten om de beste resultaten te bekomen.
- We doen samen enkele lichaamsoefeningen.
- Introductie in hormoonyoga.
- Een korte sessie met ademhalingsoefeningen.
- Tal van dagdagelijkse, practische tips die je meteen kan toepassen.

Workshop "Happy Hormones" begeleiding: Andrea Marquet therapeute & lifestyle coach

€45 zondag 28 april van 13u30 tot 16u30

Ook wanneer je geen menstruele cyclus meer hebt, blijven hormonen een zeer belangrijke rol spelen bij een goede gezondheid.

View Event →
Yoga + Shiatsu
Mar
31
2:00 PM14:00

Yoga + Shiatsu

Yoga + Shiatsu
Ervaar de zachte kracht van yoga en Japanse drukpuntmassage
Workshop €45 inschrijven via reservaties of via mail joy.of.yoga@telenet.be

Data:

10/2/2018

31/3/2019

9/6/20191. ALGEMENE BESCHRIJVING
De workshop Yoga + Shiatsu is een reeks gebaseerd op de leer van de 5 elementen, hout, vuur, aarde, metaal en water, bedoeld als zelfzorg op het ritme van de seizoenen. De workshop combineert twee technieken lichaamswerk die elkaar tegenkomen in hun zachtheid en introspectief aspect. Via oefeningen alleen en per twee doen we houdingen en aanrakingen die je energiehuishouding terug in balans brengen en een helend effect hebben op lichaam en geest. We werken steeds rond een specifiek element. Voor de NAZOMER bouwen we onze oefeningen op rond het element AARDE.

YIN YOGA is een zachte, meditatieve vorm van yoga. In de rustige poses wordt een milde druk uitgeoefend op je bindweefsel (of fascia) om zo een betere circulatie in je lichaam te stimuleren.

SHIATSU is drukpuntmassage die balans brengt in je energiehuishouding. We gebruiken eenvoudige technieken voor een diepe ontspanning en doorstroming via de zachte kracht van de aanraking.

De gebruikte technieken zijn eenvoudig en ook heel toegankelijk voor mensen zonder ervaring. We willen je ook inspiratie meegeven waar je nadien thuis mee verder kan. Deze workshop is leuk om met twee te doen! Maar je kan ook individueel inschrijven. Tijdens de workshop zijn er voor elke deelnemer seizoensgebonden hapjes en thee voorzien en iedereen krijgt ook een geïllustreerde oefeningenfiche mee voor thuis!

Goed om weten: Shiatsu wordt nooit gegeven op blote huid, breng dus iets mee om je armen en benen te bedekken (bij voorkeur katoen)!

31 MAART 2019

HOUT / LENTE

In woorden:

doorzettingsvermogen _ zelfexpressie _ creativiteit _ ogen _ lever _ galblaas _ flow _ spieren _ pezen _ prikkelbaarheid _ energie _ zuur _  vastberadenheid _ organisatie _ samenwerken _ ochtend _ groen _ kwaadheid _ verandering _  aanpassingsvermogen _ buigzaamheid _ kracht _ idealisme _ samenleven _ hoofdpijn _ fysieke en mentale soepelheid

Het element HOUT is aan de LENTE en aan de organen van de lever en galblaas gekoppeld. De boom staat symbool voor het element hout: een boom groeit zolang hij leeft. Hij dijt in alle richtingen uit, diep geworteld in de aarde, maar met zijn takken reikend naar de hemel. Niets is zo stevig en krachtig en heeft tegelijkertijd zo’n buigzaamheid en aanpassingsvermogen als een boom. Maar hout kan ook breken…

BIO’S

Katrien Oosterlinck
shiatsu-gever / kunstenaar met beeld, lichaam en interactie

Aan de Internationale Shiatsuschool volgde Katrien vijf jaar geleden de opleiding Klassieke Shiatsu en Masunaga Zen Shiatsu. Haar praktijk in lichaaamswerk inspireert en overlapt met haar artistiek professioneel parcours. Zo vertalen deelnemers bijvoorbeeld in de installatie massage-collage hun fysieke sensaties naar een beeld. Ze wil mensen meenemen in een non-verbale zone om via lichaams- en beeldtaal contact te maken met elkaar.


Lies Mahy
yogi / danser / docent

Na 10 jaar professioneel werken als danseres en dansdocente, volgt Lies in de zomer van 2014 haar eerste yogaopleiding in Griekenland. Daarna blijft ze zich bijscholen met workshops en opleidingen in binnen- en buitenland. Ze geeft les in verschillende yogastudio's in het Antwerpse. Voor Lies is yoga veel meer dan enkel fysieke oefeningen, het helpt je dichter bij jezelf te komen en steviger, rustiger en objectiever in je schoenen te staan. Juist dit maakt het zo interessant voor ons dagelijks leven.

 

 

 

View Event →
Rug en Nek stretch workshop met Bert Peeters
Mar
24
1:00 PM13:00

Rug en Nek stretch workshop met Bert Peeters

RUG & NEK WORKSHOP
Pak je rugklachten aan en ontdek in deze workshop het belang van flexibiliteit en stabiliteit. Herprogrammeer je neurologisch systeem met de laatste bevindingen uit de stretchwereld. Leer de geheimen van de ademhaling om tot relaxatie te komen. Er worden je technieken bijgebracht uit yoga en uit stretch-therapie. Bert is de eerste Belg die volgens dit systeem gecertificieerd is. https://stretchtherapy.net/teachers/
Zet de eerste stap naar een gezonde rug en boek jezelf een plekje in deze Rug & Nek Workshop.

Over Bert Peeters:
Bert is een fulltime yogaleraar en stretchtherapiecoach. Hij had zelf een hernia in de onderrug en gebruikte de technieken die in de cursus aan bod komen om hiervan verlost te geraken. Hij brengt zijn gedegen anatomische kennis op een humoristische manier over op zijn studenten.

€45, Bij inschrijving, krijgt u mail met betalingsverzoek.
https://www.supersaas.be/schedule/login/Joy_of_Yoga/Yoga

View Event →
Feb
17
1:00 PM13:00

Yoga Stretch workshop met Bert Peeters

bert 4.jpg

YOGA STRETCH WORKSHOP: BOVENLICHAAM 17/2/2019

tijdens deze workshop werken we op de spiergroepen van de benen en heupen: kuiten, hamstrings, heupbuigers,.. We gebruiken het bewezen ST (Stretch Therapie) systeem om spierspanning uit je lichaam te krijgen en je bewegingsvrijheid terug te vergroten. De oefeningen kunnen door iedereen beoefend worden. Of je nu een beetje soepeler wilt worden of een gevorderde yogi bent die graag de split of de brug onder de knie wil krijgen. ST zorgt ervoor dat je je doel op een veilige manier bereikt. Boek dus nu je plek en gun jezelf een vakantie voor lichaam & geest.


Over Bert Peeters:
Bert is een fulltime yogaleraar en stretchtherapiecoach. In zijn lessen brengt hij zijn gedegen anatomische kennis op een humoristische manier over op zijn studenten. 

Kostprijs: €35 voor sessie van 2 u
Inschrijven via email joy.of.yoga@telenet.be

View Event →
Feb
8
7:00 PM19:00

5 times Iyengar yoga with Ann Brosens

ann brosens.jpg

90 minuten Iyengar les lmet Ann Brosens

Volgende thema:

Vr 28/2: Standing poses

Vr 22/3: forward bends

Vr 26/4: back bends

Vr 17/5: abdominals and twists

Vr 14/6: restorative and pranayama

€25 per sessie, schrijf je dadelijk in voor de 5 lessen dan betaal je €105 ipv €125

Inschrijven via yoga agenda en via joy.of.yoga@telenet.be

View Event →
May
20
to Jun 2

Happy Journey in Bali

IMG_8012.jpg

FROM 8/3/2018 you can grab the opportunity to join us for 1 week! 

                                      Week 1: 20/5-  26/5 in Canggu

                                       Week 2: 27/5 - 2/6 in Ubud

 

Or

 

Happy Journey, Bali
20/5/2018 - 02/06/2018

(Pictures Bali 2016 you find under "Foto's")

I fell in love with Bali; it's people,  nature and the way of living.  For me Bali is the Island of God in Paradise, what a nice expression!

This tropical dreamland has a unique blend of modern facilities combined with a rich past and heritage. Balinese people are proud of  their unique Hindu culture, this is still reflected in daily life and can be seen in numerous ceremonies.  

We would like to take you on this amazing journey, on this magical island, discovering rice fields greener than green, volcanoes with breathtaking views, tropical jungles and long sandy beaches with warm blue water. Meeting nice Balinese people with beautiful souls. All of this wrapped on a bed of yoga.

 

READ more or BOOK on page Bali 2018 on this website

View Event →
Apr
22
6:30 PM18:30

Surya Namaskar: Zonnegroet/ Sun salutation

 1ste "special" op vrijdagavond 22/4/2016.

Een les van anderhalf uur, een mini workshop.

De eerste "Special" gaat door op vrijdag 22/4, met als thema Surya Namaskar A&B, maw Zonnegroet A&B.  

6 voordelen van de Yoga Zonnegroet:

 • 1. De Yoga Zonnegroet zorgt voor een goede doorstroming van de energie door het lichaam.1 Je Chakra’s worden op een positieve manier geopend. Dit energiecentrum bevindt zich op verschillende punten langs het ruggenmerg van het stuitbeen richting de kruin.
 • 2. Je wordt flexibeler, omdat je tijdens de boefening je spieren rekt. Het zenuwstelsel en het spierstelsel worden aangesproken.
 • 3. Je kunt de Yoga Zonnegroet op een vloeiende manier uitvoeren, waarbij de ademhaling (Pranayama) de houdingen leidt. Je spant je bij de houdingen en de inademing in, maar bij de uitademing in de houding ontspan je. De ademhaling wordt ruimer, dieper en goed gereguleerd.
 • Je kunt de oefeningen ook statisch uitvoeren. Dan houd je de houdingen iets langer vast, terwijl je rustig doorademt.
 • 4. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor ook het hart beter gaat werken.
 • 5. De organen moeten harder werken tijdens de inspanning, waardoor jeimmuunsysteem positief gestimuleerd wordt. Daarbij worden de organen doormiddel van verschillende houdingen ook gemasseerd.
 • 6. De Yoga Zonnegroet werkt ontspannend. Je moet je concentreren op de bewegingen. Door bewegingen en de adem te combineren, werkt dit ontspannend voor je lichaam.

INSCHRIJVEN VIA YOGA-AGENDA

View Event →
Feb
12
to Feb 14

Valentine's special days!

1 + 1= 1
Breng je vriend(in), je sweetheart, je zus of je broer, je tante of je nonkel GRATIS mee op vrijdag, zaterdag of zondag 12/13/14 februari.

ZEKER RESERVEREN via agenda, vul je naam 2x in. 12 personen is de maximum!

Sweet ohhh sweet Valentin!!!!

View Event →

Meer info en reservaties : 0497 50 68 61 of joy.of.yoga@telenet.be