Back to All Events

Workshop ASHTANGA YOGA


  • Joy of Yoga 10 Lodewijk de Vochtplein Schilde, Vlaams Gewest, 2970 Belgium (map)

Ben je klaar om de transformerende beoefening van Ashtanga Yoga te ontdekken of om je erin te verdiepen? Of je nu een doorwinterde beoefenaar bent of net begint aan je yogareis, deze workshops zijn ontworpen om je practice te verbeteren en versterken.

Serge Autrique, een gepassioneerd gecertificeerd Yoga instructeur, voert je door de dynamische aspecten van deze krachtige Yoga practice.

Tijdens deze workshops zal je:

  • In de traditionele Ashtanga Yoga Primary sequence duiken, van zonnegroeten over staande houdingen, zittende houdingen tot aan de afsluiting

  • De juiste houdingen en ademhalingstechnieken leren om je practice te verbeteren

  • De filosofie en principes achter Ashtanga Yoga ontdekken

  • Kennismaken met de voordelen van een consistente Ashtanga Yoga beoefening

De drie workshops overlopen samen de volledige Ashtanga Primary serie, maar kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. Ze staan open voor beoefenaars van alle niveaus: aanpassingen en variaties worden aangeboden om ieders comfort, veiligheid en vooruitgang te garanderen.


📅 Dinsdag 12 september          De zonnegroeten en de afsluitende reeks

📅 Vrijdag 15 september            De staande reeks

📅 Dinsdag 19 september          De zittende reeks

- telkens van 20.15 tot 22.15 -

Prijs: 35 EUR per workshop, wanneer je voor alle drie inschrijft 90 EUR in totaal.

De plaatsen zijn beperkt, dus mis deze kans niet om je practice te verdiepen en in contact te komen met gelijkgestemde yogi's! Reserveer je plek vandaag nog.


  • Voor de workshops dient op voorhand ingeschreven en betaald te worden tenzij anders vermeld. Betaling geldt als definitieve inschrijving.

  • Bij annulatie door de klant, tot 2 weken voor de datum waarop de workshop doorgaat, wordt 50% van het betaalde inschrijvingsgeld terugbetaald.

  • Bij annulatie door de klant, korter dan 2 weken voor de datum waarop de workshop doorgaat, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

  • De studio houdt zich het recht voor om de workshop te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zouden zijn. In dit geval wordt het reeds betaalde bedrag 100% aan de klant terugbetaald.

Earlier Event: August 27
KUNDALINI ACTIVATIE
Later Event: September 13
Familieopstellingen met Charlotte De Vos