Back to All Events

Proeven van mediatie met Kathleen Smits


  • Joy of Yoga 10 Lodewijk de Vochtplein Schilde, Vlaams Gewest, 2970 Belgium (map)

Ervaar volledige ontspanning en innerlijke rust met onze speciale meditatieaanbieding. Gedurende drie opeenvolgende dagen bieden wij drie verschillende meditatielessen aan. Drie verschillende technieken die je helpen balans te vinden in je drukke leven. Ontdek de kracht van meditatie en laat je stress los met deze unieke kans.

Dag 1: Ademhalingmeditatie - Verdiep je ademhalingstechnieken en leer hoe je je adem kunt gebruiken als een krachtig instrument om stress te verminderen. Ontdek hoe een diepe ademhaling kan helpen om los te laten.

Dag 2: Mindfulness - Bodyscanmeditatie: Leer hoe je in het moment kunt zijn en bewust kunt worden van je lichaamssensaties, gedachten, gevoelens. Deze meditatievorm helpt je aandacht te richten en afleidende gedachten los te laten.

Dag 3: Love and Kindnessmeditatie - Deze meditatie helpt ons om ons hart te openen en onze geest te trainen in het cultiveren van positieve gevoelens en gedachten ten opzichte van onszelf en anderen. Het kan ons helpen om compassievol en vriendelijk te zijn. Deze meditatie kan verschillende voordelen hebben zoals het verminderen van stress, het vergroten van emphatie en het bevorderen van een gevoel van verbondenheid.


De combinatie van deze 3 technieken biedt de mogelijkheid om te ontdekken welk type meditatie je het meeste bevalt .

 

Elke meditatie biedt een unieke ervaring.

 

Zo ontwikkel je een breder scala aan tools en vaardigheden om jezelf verder te ontplooien en je innerlijk geluk te vergroten via meditatie.


€25 per sessie of €65 voor de 3 sessies

17/11: 19-20u 18/11: 16-17u 19/11: 16-17u

Of liever reserveren via mail? Dat kan: joy.of.yoga@telenet.be