Back to All Events

Aerial Yin TT


  • Joy of Yoga 10 Lodewijk de Vochtplein Schilde, Vlaams Gewest, 2970 Belgium (map)

1-3 december 2023
Max 6 deelnemers
Early bird tot 15/9 €375 ipv €425

Een training voor iedereen die de tijd wil nemen om zich te verdiepen, te verwonderen en te voelen wat de meerwaarde van hangmat yoga is.

Aerial yin yoga is een zachte vorm van yoga waarbij gebruik wordt gemaakt van hangmatten om je te ondersteunen bij je beoefening.

Het is perfect voor beginners, maar kan ook nuttig zijn voor ervaren beoefenaars die op zoek zijn om hun practice te verdiepen.

Tijdens de Aerial Yin docentenopleiding leer je hoe je veilig hangmatten kunt opstellen en gebruiken en hoe je houdingen kunt aanpassen zodat ze veilig zijn voor alle lichamen. Je leert ook hoe aerial yoga flexibiliteit, balans en kracht kan verbeteren en stressniveaus kan verlagen - terwijl het toch leuk blijft!

In deze cursus overloop je de grondbeginselen van yin yoga en leer je de vertaling van die houdingen in het doek aan.
Er wordt veel geoefend zodat je zelf de houdingen 'voelt' en begrijpt en iemand anders veilig in de practice kan loodsen.

Ik kies er bewust voor om dit in een klein groepje te doen zodat er genoeg ruimte is voor interactie.

Spreekt dit je aan, maar heb je nog vragen of wil je dadelijk inschrijven?
Stuur me een mailtje joy.of.yoga@telenet.be

Lieve groet,

Marleen

Voor de workshops en trainingen dient op voorhand ingeschreven en betaald te worden tenzij anders vermeld. Betaling geldt als definitieve inschrijving.

  • Bij annulatie door de klant, tot 4 weken voor de datum waarop de training doorgaat, wordt 50% van het betaalde inschrijvingsgeld terugbetaald.

  • Bij annulatie door de klant, korter dan 4 weken voor de datum waarop de training doorgaat, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

  • De studio houdt zich het recht voor om de training te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zouden zijn. In dit geval wordt het reeds betaalde bedrag 100% aan de klant terugbetaald.