Back to All Events

Nazomerse Kundalini workshop met Lauren Grusenmeyer

  • Joy of Yoga 44a Wijnegemsteenweg Schilde, Vlaanderen, 2970 Belgium (map)

Na de zomer pakken we uit met een 3 delige kundalini workshop met Lauren Grusenmeyer.

Thema:

We gaan aan de slag gaan met heling en de core principes van kundalini yoga rond jezelf cultiveren en empoweren.

Daarom wil ik graag hier rond werken:

Ancient tech for a radiant life: Het is je geboorterecht om diep geluk te ervaren. Toch gaat dit vaak niet als vanzelf. In deze lessenreeks van 3 workshops gaan we dieper in op hoe de technologie van kundalini yoga je kan helpen om de meest stralende versie van jezelf te worden. We gaan aan de slag met het helen van oude pijn, de weg naar onszelf terug vinden en onszelf bekrachtigen zodat we de beste versie van onszelf kunnen worden. ~ Only you can crown yourself!–

Clearing the self 17.09

Cultivating the self 01.10

Empowering the self 15.10

€55 of €150 voor de 3 sessies

Reserveer online of mail joy.of.yoga@telenet.be

Over Lauren

Sinds 2012 vind Lauren Grusenmeyer rust en balans op haar mat. Toen ze na een intense periode in aanraking kwam met Kundalini yoga was ze helemaal verkocht. Kundalini gaf haar een aantal eenvoudige tools om helderheid en kracht te ervaren in het midden van het leven. Ze was zo onder de indruk dat ze besloot een leraren opleiding te volgen bij Ra Ma Institute van Guru Jagat. De rijkdom aan lessen die ze ontving, inspireerden haar om dit pad verder te bewandelen en dit met zoveel mogelijk mensen te delen.

Over KY

Kundalini yoga wakkert je levenskracht aan en vergroot je vitaliteit, je fysieke conditie en je meditatieve geest. Het wordt als een krachtige yogavorm beschouwd door de omvang van de leer als het potentieel tot ontwaken dat erin schuilt. Verwacht je aan een verrijkende combinatie van kriya (dynamische lichaamsoefeningen), mantra, meditatie, en pranayama (ademhalingsoefeningen) waarbij elke les een eigen thema heeft. De les is instapklaar voor beginners.